Vinn biljetter till Melodifestivalens genrep!

Helgmys = filgood! Tävla om biljetter till genrepen i Melodifestivalens deltävlingar i Göteborg 3 feb, Malmö 10 feb, och Växjö 17 feb.

Tre vinnare får fyra stycken biljetter vardera till respektive deltävling.

Så här gör du:

Det enda du behöver göra för att delta är att i kommentarsfältet på Verum Hälsofils Instagram berätta vilken låt från tidigare Melodifestivaler som ger dig mest filgood och motivera varför. Skriv också i vilken stad du önskar biljetter. Genom att skriva en motivering i kommentarsfältet på bilden så deltar du i tävlingen och accepterar tävlingsreglerna.

Tävlingsregler:

För att få delta i tävlingen måste du ha fyllt 13 år. Är du under 18 år krävs målsmans tillstånd för att delta.

Juryn i tävlingen består av representanter från Norrmejerier. Juryns beslut kan inte överklagas. Priset, består av tre vinnare som får fyra stycken biljetter vardera biljetter till arrangemangen Melodifestivalens genrep den Göteborg 3 feb, Malmö 10 feb,  och Växjö 17 feb. En vinnare per arrangemang. Vinstskatt betalas av vinnaren. Sista dag för att tävla är 19 januari 2017.

Vinnarna kontaktas personligen genom direktmeddelande på Instagram efter tävlingens avslut.

Eventuell resa och boende betalas av vinnaren.

Tävlingspriset är endast giltigt i Sverige och går inte att byta.

Juryn bedömer bidragen baserat på textmässig kvalité på formuleringen och vilken juryn anser fångar bäst filgood-känsla.

Övrigt villkor för att delta i tävlingen är att Norrmejerier utan ersättning får använda sig av text på vår webbplats. Norrmejerier förbehåller sig rätten att neka inträde i tävlingen för material som kan upplevas som stötande, olämpligt eller inskränker på annans copyright eller rättighet, eller ta bort sådant material om det vid en senare tidpunkt framkommer att så var fallet. Norrmejerier kommer också att anmäla material som enligt instagrams och facebooks regelverk inte är tillåtna. Genom deltagandet försäkrar sig tävlandet även att texten är skapad av mig och att jag inte kopierat text/bild från annan plats.