Smultron och jordgubbsfil från Verum – Nu som laktosfri



Upptäck Verums senaste produktnyhet – Laktosfri smultron- och jordgubbsfil

Nu kan du njuta av Verums senaste produktnyhet – smultron- och jordgubbsfil i en laktosfri version! Med samma härligt fruktiga och bäriga smak av jordgubb och smultron, kan du nu få en skonsam och god start på dagen – utan laktos.

Njut av Verums mest populära smaker – nu helt laktosfria!

Vi på Verum förstår vi hur viktigt det är att kunna njuta av sina favoritsmaker, oavsett om man är laktosintolerant eller föredrar laktosfria alternativ. Därför är vi glada över att utöka vårt sortiment med den nya laktosfria jordgubb- och smultronfilen. Tillsammans med vår laktosfria blåbärsfil, erbjuder vi nu våra två mest populära smaksatta filer helt laktosfria. Det betyder att du kan fortsätta njuta av våra goda och smakrika filprodukter, utan att behöva kompromissa med din hälsa eller smakupplevelse. Perfekt för hela familjen!

Starta dagen med en fräsch och laktosfri frukost

Verums laktosfria smultron- och jordgubbsfil är ett perfekt tillskott till din frukost eller mellanmål. Med sin härliga balans mellan krämighet och lätthet, samt den uppfriskande smaken av bär, ger den kroppen en extra boost av vitaminer och mineraler. Precis som våra övriga Verum-produkter är den fullproppad med unika mjölksyrabakterier, vilket bidrar till en god tarmhälsa. Den är även rik på antioxidanter från bären, som främjar ett starkt immunförsvar och ökad energi. Kombinera den med din favoritmüsli för en extra lyxig och näringsrik måltid, eller njut av den precis som den är!

Fördelarna med laktosfri filmjölk

Att välja laktosfri fil innebär att alla, även de med laktosintolerans eller känslighet, kan njuta av Verums goda filprodukter utan oro för obehag. Vårt mål är alltid att leverera smakrika och hälsosamma alternativ som passar alla – utan att kompromissa på smak.

Testa vår fil med smak av jordgubb och smultron idag

Ge din frukost eller mellanmål en somrig twist med Verums laktosfria jordgubb- och smultronfil. Med sin krämiga konsistens och uppfriskande smak är den ett självklart val för dig som vill njuta av goda laktosfria alternativ. Hitta den i din närmaste butik och upplev skillnaden själv!

Läs mer om vår smultron- och jordgubbsfil ->

Filrecept hittar du här ->

Verum innehåller antioxidanter

Verum innehåller inte bara unika bakterier och låg sockerhalt utan är också rikt på antioxidanter och andra näringsämnen. Det är inte alltid lätt att veta på vilket sätt vitaminer och mineraler gynnar kroppen, därför beskriver vi några av dem lite extra här.

Verum är en naturlig källa till kalcium

Kalcium är den viktigaste byggstenen i skelettet och tänderna och behövs för deras normala funktion. Du kan hitta kalcium i en mängd olika livsmedel som fil och yoghurt samt nötter och bladgrönsaker.

Verum är en naturlig källa till
vitamin C

C-vitamin är något vi behöver få i oss dagligen eftersom det inte lagras i kroppen och absorberas effektivt från alla livsmedel. Det stödjer immunsystemet, skyddar celler mot oxidativ stress, fungerar som en antioxidant och främjar bildandet av kollagenproteiner i kroppen.

Verum är en naturlig källa till
vitamin D

Vitamin D är en fettlöslig vitamin som har olika funktioner i kroppen. Det behövs för att bygga ett starkt skelett, bibehålla immunförsvarets normala funktion samt normala benstomme.