Här samlar vi våra goda nyheter. Och då inte bara sådana som smakar mums utan också andra spännande saker som händer kring Verum. Häng på!

Några Filgood-tips inför beach 2018

I samarbete med Kantar Sifo har vi genomfört en studie om svenskarnas kroppsuppfattning inför Beach 2018. Och visste ni? Sju av tio (69%) undviker inte att visa sin kropp på stranden i sommar. Glädjande tycker vi!

Läs mer »

Nytt, nyttigt och njutigt!

Nu har vi fyllt på receptsidan med nya härliga recept.
Välkommen in och inspireras av allt från yoghurttårta på granolabotten och het chokladmousse till filmjölksbröd.
Alla recept är såklart fyllda med våra unika, norrländska mjölksyrabakterier.

Läs mer »

VERUM + VÅRRUSET = VÅRKÄNSLOR!

Vi är både stolta och glada över att vårt samarbete med Vårruset fortsätter för tredje året i rad. Årets turné gör nedslag över hela landet och pågår mellan 2 maj och 13 juni. Verum finns med på samtliga orter för att peppa alla grymma kvinnor. Vi ses snart!

Läs mer »

Testa din magkänsla här!

Magkänslan är med dig i allt du gör. Den hjälper dig att fatta beslut utan att du tänker på det. Testa din magkänsla och se hur du ligger till jämfört med andra. Psst… boosta innan med någon av våra härliga produkter som mättar magen. Som vanligt innehåller de miljarder av unika, norrländska mjölksyrabakterier.

Läs mer »

Grön hage, skön mage.

Verum® Hälsoyoghurt laktosfri ekologisk är underbart krämig och god samt berikad med våra unika norrländska mjölksyrabakterier. Extra snäll både mot din mage och vår vackra natur passar den perfekt både till frukost och mellanmål.

Läs mer »

Goda Nyheter!

GODA NYHETER! Verums drickyoghurt och smoothies – för frukost, mellanmål, paus eller pepp.

Läs mer »

Ta dig tid att äta

Ät ofta och lite hellre än sällan och mycket. Om du går hungrig är det lätt att du sedan kastar i dig maten när det är dags för lunch eller middag.

Läs mer »

Ta en paus

Oregelbundna mattider, bortprioriterad motion och dålig sömn är alla faktorer som kan få magen att bli stressad, speciellt på våren och hösten när allt går i en rasande fart.

Läs mer »