Vi skapar framtidens sortiment tillsammans

Stort engagemang och givande diskussioner

Vi träffade många nyfikna och glada konsumenter när vi besökte ett shoppingcenter i Umeå för att få input på våra idéer kring ett nytt yoghurtsortiment inom Verum. Vi visade förpackningsskisser och en rad smakförslag. Ni konsumenter fick reflektera kring Verum och framtidens sortiment samt komma med egna intressanta och kreativa idéer. Några av er svarade via en digital enkät och några deltog i djupintervjuer. Det blev en riktigt givande och rolig dag med många bra samtal!

Tack för allt engagemang!

Verum innehåller antioxidanter

Verum innehåller inte bara unika bakterier och låg sockerhalt utan är också rikt på antioxidanter och andra näringsämnen. Det är inte alltid lätt att veta på vilket sätt vitaminer och mineraler gynnar kroppen, därför beskriver vi några av dem lite extra här.

Verum är en naturlig källa till kalcium

Kalcium är den viktigaste byggstenen i skelettet och tänderna och behövs för deras normala funktion. Du kan hitta kalcium i en mängd olika livsmedel som fil och yoghurt samt nötter och bladgrönsaker.

Verum är en naturlig källa till
vitamin C

C-vitamin är något vi behöver få i oss dagligen eftersom det inte lagras i kroppen och absorberas effektivt från alla livsmedel. Det stödjer immunsystemet, skyddar celler mot oxidativ stress, fungerar som en antioxidant och främjar bildandet av kollagenproteiner i kroppen.

Verum är en naturlig källa till
vitamin D

Vitamin D är en fettlöslig vitamin som har olika funktioner i kroppen. Det behövs för att bygga ett starkt skelett, bibehålla immunförsvarets normala funktion samt normala benstomme.