Verum – välmående och välsmakande i samma förpackning!

Nu uppdaterar Verum samtliga produkter med ännu fler goda egenskaper i form av vitaminer, mineraler och antioxidanter* och flera av dem får dessutom lägre sockerhalt. Självklart är alla produkter fortfarande fullproppade med samma unika mjölksyrabakterier och de smakar precis lika gott som tidigare.

– Vi har fyllt på mer av det goda och jobbar kontinuerligt med att sänka sockerhalten i våra produkter utan att göra avkall på den goda smaken. Samtidigt byter vi förpackning på vår yoghurt och uppdaterar våra dekorer för att lyfta fram de goda smakerna och förtydliga innehållet, det ska vara både gott och enkelt att boosta sitt immunförsvar, säger Johannes Eriksson, Innovationsansvarig för Verum.

Lagom till sommaren lanserar Verum också en tillfällig smak som går att njuta av hela sommaren – Verum filmjölk Päron!

– En härligt krämig fil som så klart också har fått alla goda egenskaper som de andra produkterna har. Verum filmjölk Päron är en Limited Edition för alla sommarens frukostar, som kommer att ersättas av en ny spännande smak i höst, avslutar Johannes Eriksson.

Verum innehåller antioxidanter

Verum innehåller inte bara unika bakterier och låg sockerhalt utan är också rikt på antioxidanter och andra näringsämnen. Det är inte alltid lätt att veta på vilket sätt vitaminer och mineraler gynnar kroppen, därför beskriver vi några av dem lite extra här.

Verum är en naturlig källa till kalcium

Kalcium är den viktigaste byggstenen i skelettet och tänderna och behövs för deras normala funktion. Du kan hitta kalcium i en mängd olika livsmedel som fil och yoghurt samt nötter och bladgrönsaker.

Verum är en naturlig källa till
vitamin C

C-vitamin är något vi behöver få i oss dagligen eftersom det inte lagras i kroppen och absorberas effektivt från alla livsmedel. Det stödjer immunsystemet, skyddar celler mot oxidativ stress, fungerar som en antioxidant och främjar bildandet av kollagenproteiner i kroppen.

Verum är en naturlig källa till
vitamin D

Vitamin D är en fettlöslig vitamin som har olika funktioner i kroppen. Det behövs för att bygga ett starkt skelett, bibehålla immunförsvarets normala funktion samt normala benstomme.