Stärk immunförsvaret – Tips för att hålla dig frisk i höst

Boosta kroppen och förbättra immunförsvaret inför hösten

Stärk immunförsvaret med Verum! Hösten är på intågande och med det också säsongen för förkylningar och influensor. Att ha ett starkt immunförsvar är avgörande för att hålla sig frisk när temperaturen sjunker. Genom att göra små justeringar i din vardag kan du ge ditt immunsystem det stöd det behöver. Här är några enkla tips och varför produkter från Verum kan vara ett bra tillskott för att boosta ditt immunförsvar.

Stärk immunförsvaret med produkter från Verum

Verums produkter innehåller både D-vitamin och antioxidanter som bidrar till immunsystemets normala funktion. Alla produkter är dessutom berikade med unika mjölksyrabakterier från Norrland, vilket gör dem till ett perfekt komplement för din dagliga hälsorutin. Mjölksyrabakterier hjälper till att främja en hälsosam tarmflora, vilket är avgörande för ett välfungerande immunförsvar. Starta en god vana redan idag – hitta din favorit bland Verums produkter och stärk immunförsvaret inför hösten.

Enkla vanor för ett starkare immunförsvar

Små förändringar i vardagen kan göra stor skillnad för ditt immunförsvar. Här är några enkla tips:

  • Drick tillräckligt med vatten

Vatten hjälper kroppen att transportera näringsämnen och rensa ut toxiner. Sikta på 1,5–2 liter vatten per dag.

  • Prioritera sömn

Sömn stärker immunförsvaret. Försök få 7–8 timmar per natt för att kroppen ska kunna reparera sig själv och motverka infektioner.

  • Minska stress

Stress försvagar immunförsvaret. Öva avslappningstekniker som yoga eller meditation för att hålla stressnivåerna nere.

  • Upprätthåll god hygien

Tvätta händerna regelbundet med tvål och vatten för att minska risken för sjukdomsspridning.

Ta hand om din hälsa – Små förändringar för stor skillnad

Att stärka immunförsvaret inför hösten behöver inte vara komplicerat. Genom att äta näringsrik mat, sova tillräckligt, dricka mycket vatten och minska stress kan du hjälpa kroppen att försvara sig mot sjukdomar. Komplettera dessa vanor med produkter från Verum som innehåller D-vitamin och mjölksyrabakterier för att ytterligare stärka din hälsa. Börja redan idag med små förändringar – och upplev fördelarna av ett starkare immunförsvar i höst!

Här hittar du produkter från Verum ->

Verum innehåller antioxidanter

Verum innehåller inte bara unika bakterier och låg sockerhalt utan är också rikt på antioxidanter och andra näringsämnen. Det är inte alltid lätt att veta på vilket sätt vitaminer och mineraler gynnar kroppen, därför beskriver vi några av dem lite extra här.

Verum är en naturlig källa till kalcium

Kalcium är den viktigaste byggstenen i skelettet och tänderna och behövs för deras normala funktion. Du kan hitta kalcium i en mängd olika livsmedel som fil och yoghurt samt nötter och bladgrönsaker.

Verum är en naturlig källa till
vitamin C

C-vitamin är något vi behöver få i oss dagligen eftersom det inte lagras i kroppen och absorberas effektivt från alla livsmedel. Det stödjer immunsystemet, skyddar celler mot oxidativ stress, fungerar som en antioxidant och främjar bildandet av kollagenproteiner i kroppen.

Verum är en naturlig källa till
vitamin D

Vitamin D är en fettlöslig vitamin som har olika funktioner i kroppen. Det behövs för att bygga ett starkt skelett, bibehålla immunförsvarets normala funktion samt normala benstomme.