Uppfriskande mellanmålssmoothie-bowl

med mango, ananas och banan

Hem » Uppfriskande mellanmålssmoothie-bowl

När man behöver fylla på med energi är den här smoothiebowlen ett måste. Dessutom är den härligt uppfriskande med mango och annans. Och sådär härligt Verum-len i smaken.

Det här behöver du:

1,5dl Verum yoghurt Naturell / Verum fil Naturell
1dl mango
1dl ananas
1/2 banan
1tsk honung


Toppa med till exempel hampafrön, hallon, kokos och mandel!

Så här gör du:

1. Mixa alla ingredienser
2. Garnera
3. Njut!

Verum innehåller antioxidanter

Verum innehåller inte bara unika bakterier och låg sockerhalt utan är också rikt på antioxidanter och andra näringsämnen. Det är inte alltid lätt att veta på vilket sätt vitaminer och mineraler gynnar kroppen, därför beskriver vi några av dem lite extra här.

Verum är en naturlig källa till kalcium

Kalcium är den viktigaste byggstenen i skelettet och tänderna och behövs för deras normala funktion. Du kan hitta kalcium i en mängd olika livsmedel som fil och yoghurt samt nötter och bladgrönsaker.

Verum är en naturlig källa till
vitamin C

C-vitamin är något vi behöver få i oss dagligen eftersom det inte lagras i kroppen och absorberas effektivt från alla livsmedel. Det stödjer immunsystemet, skyddar celler mot oxidativ stress, fungerar som en antioxidant och främjar bildandet av kollagenproteiner i kroppen.

Verum är en naturlig källa till
vitamin D

Vitamin D är en fettlöslig vitamin som har olika funktioner i kroppen. Det behövs för att bygga ett starkt skelett, bibehålla immunförsvarets normala funktion samt normala benstomme.