
Frasiga granolacups
med yoghurt- och bärfyllning
Ett superenkelt recept på granola-cups som du enkelt toppar som du vill. Använd din favorit Verum-produkt och dina bästa bär för att få till en personlig känsla.
Det här behöver du
Valfri yoghurt eller fil, förslagsvis Verum yoghurt Vanilj
1.5 dl havregryn
1/2 dl linfrömjöl
1 mosad banan
2 msk kokosolja
2 msk honung
1 msk kanel
1 dl pekannötter, hackade
1/2 dl hackad mandel
Valfria bär för garnering.
Muffinsplåt
Så här gör du
1. Blanda allt i en skål.
2. Använd kokosolja till att olja in plåten
3. Fördela blandningen i formen
4. Ställ plåten i ugnen på 175 grader i ca 15-20min, tills de fått en fin gyllenbrun färg.
5. Låt svalna helt
6. Låssa skålarna med kniv.
7. Fyll med vaniljyoghurt.
8. Garnera med bär.
9. Njut!