Här samlar vi våra goda nyheter. Och då inte bara sådana som smakar mums utan också andra spännande saker som händer kring Verum. Häng på!

En försvinnande nyhet!

Verum® Hälsofil och Hälsoyoghurt har bytt namn till Verum® fil och yoghurt. Men lugn, förändringarna börjar och slutar där! Den goda smaken och de unika mjölksyra­bakterierna i alla våra olika fil- och yoghurtprodukter är fortfarande precis samma. Det enda som har hänt är alltså att namnet har blivit lite kortare. Ganska odramatiskt, eller hur? Och självklart fortsätter vi göra det vi gör allra bäst: sprida norrländsk filgood. Smaklig måltid!

En inte så korkad nyhet.

Verum Hälsofil har fått en ny kostym på helt förnybart material och skruvkork! Nu kan du lägga din favoritfil både på längden och tvären i kylskåpet – du väljer. Fiffigt och praktiskt, eller hur? Obs, Verum smakar alltid lika gott och njutigt oavsett om den står eller ligger =)

Återvinn oss!

Självklart återvinner du redan dina Verum förpackningar. Det här är bara en friendly reminder om hur man gör det enklast och mest praktiskt. Glöm inte att sortera den nya skruvkorken i plasten bara. Heja miljön!

Vårruset 2020 inställt.

På grund av Corona är vårruset 2020 inställt. Mer information hittar du på vårrusets hemsida, varruset.se.

Det är väldigt speciella tider just nu och vi får alla hitta andra vägar till energi, rörelse, hälsa och filgood och bry oss om varandra lite extra.
Ta hand om er.

Lagom till sommaren lanserar vi äntligen en ny drickyoghurt.

Smaken är en härlig smakupplevelse av persika och passionsfrukt. Precis som de befintliga smakerna är den fylld med våra unika mjölksyrabakterier och gjord på mjölk från Norrland. Att den dessutom är ett klimatsmart val med 70 % lägre plastinnehåll än vanliga plastförpackningar ger en extra bra magkänsla. Nyheten finns i butik från vecka 19.

NCS S 3030-G30Y, färgen som ger filgood

Den här färgen har vi tagit fram tillsammans med kulörexperten Yvonne Karlsson för att du ska må bra. För precis som magen behöver näring, vitaminer och Verum, behöver hjärnan stimulerande färger för att vara aktiv och utvecklas.

Läs mer »
Vårruset 2019

VERUM + VÅRRUSET = VÅRKÄNSLOR!

Vi är både stolta och glada att samarbeta med Vårruset för fjärde året i rad. Årets turné gör nedslag över hela landet och pågår mellan 2 maj och 13 juni. Verum kommer finnas på plats för att peppa och heja på alla grymma kvinnor.

Vi ses snart!

Läs mer »

Några Filgood-tips inför beach 2018

I samarbete med Kantar Sifo har vi genomfört en studie om svenskarnas kroppsuppfattning inför Beach 2018. Och visste ni? Sju av tio (69%) undviker inte att visa sin kropp på stranden i sommar. Glädjande tycker vi!

Läs mer »

Nytt, nyttigt och njutigt!

Nu har vi fyllt på receptsidan med nya härliga recept.
Välkommen in och inspireras av allt från yoghurttårta på granolabotten och het chokladmousse till filmjölksbröd.
Alla recept är såklart fyllda med våra unika, norrländska mjölksyrabakterier.

Läs mer »

VERUM + VÅRRUSET = VÅRKÄNSLOR!

Vi är både stolta och glada över att vårt samarbete med Vårruset fortsätter för tredje året i rad. Årets turné gör nedslag över hela landet och pågår mellan 2 maj och 13 juni. Verum finns med på samtliga orter för att peppa alla grymma kvinnor. Vi ses snart!

Läs mer »

Grön hage, skön mage.

Verum® Hälsoyoghurt laktosfri ekologisk är underbart krämig och god samt berikad med våra unika norrländska mjölksyrabakterier. Extra snäll både mot din mage och vår vackra natur passar den perfekt både till frukost och mellanmål.

Läs mer »

Goda Nyheter!

GODA NYHETER! Verums drickyoghurt och smoothies – för frukost, mellanmål, paus eller pepp.

Läs mer »

Ta dig tid att äta

Ät ofta och lite hellre än sällan och mycket. Om du går hungrig är det lätt att du sedan kastar i dig maten när det är dags för lunch eller middag.

Läs mer »

Ta en paus

Oregelbundna mattider, bortprioriterad motion och dålig sömn är alla faktorer som kan få magen att bli stressad, speciellt på våren och hösten när allt går i en rasande fart.

Läs mer »