Läskande

päronsmoothie

Hem » Läskande päronsmoothie

Starta dagen med en härlig smoothie med päron! Den passar utmärkt både som frukost och mellanmål och är fullproppad med vitaminer. Ner med alla ingredienser i en blender eller blanda med stavmixer, enkelt och snabbt!

Det här behöver du:

2 Portioner:

4dl Verum fil Päron

1dl äpplejuice

1 Päron

1 banan

1 näve babyspenat

Så här gör du:

Skala och dela päron och banan i mindre bitar. Lägg alla ingredienser i en blender. Mixa till en slät smoothie och servera direkt.

Verum innehåller antioxidanter

Verum innehåller inte bara unika bakterier och låg sockerhalt utan är också rikt på antioxidanter och andra näringsämnen. Det är inte alltid lätt att veta på vilket sätt vitaminer och mineraler gynnar kroppen, därför beskriver vi några av dem lite extra här.

Verum är en naturlig källa till kalcium

Kalcium är den viktigaste byggstenen i skelettet och tänderna och behövs för deras normala funktion. Du kan hitta kalcium i en mängd olika livsmedel som fil och yoghurt samt nötter och bladgrönsaker.

Verum är en naturlig källa till
vitamin C

C-vitamin är något vi behöver få i oss dagligen eftersom det inte lagras i kroppen och absorberas effektivt från alla livsmedel. Det stödjer immunsystemet, skyddar celler mot oxidativ stress, fungerar som en antioxidant och främjar bildandet av kollagenproteiner i kroppen.

Verum är en naturlig källa till
vitamin D

Vitamin D är en fettlöslig vitamin som har olika funktioner i kroppen. Det behövs för att bygga ett starkt skelett, bibehålla immunförsvarets normala funktion samt normala benstomme.