Tropisk smoothie bowl

med mango. ananas och banan

Hem » Tropisk smoothiebowl

För dagar då man vill ha en uppfriskande start på dagen eller ett fräscht mellistips är vår tropiska smoothie bowl perfekt. En riktig vitaminboost fylld av C-vitamin från mango och ananas och kalium från bananen. Njut!

Det här behöver du:

2 dl Verum filmjölk 3,5% passion papaya mango

1 dl Mango, i bitar

1 dl Ananas, i bitar

1 st Banan

 

Toppa med:

1 msk Müsli

1 msk Mango

1 msk Ananas

1 msk Blåbär

1 msk kokosflingor

Så här gör du:

1. Mixa ingredienserna till en slät smoothie.

2. Häll upp i en skål och toppa med föreslagen eller valfri topping.

3. Servera din smoothie i en skål med frukt direkt och njut!

Nyttig smoothie bowl

Denna tropiska smoothie bowl är en riktig vitaminboost. Med en rikedom av nyttiga vitaminer och antioxidanter från de tropiska frukterna såsom C-vitamin, kalium och fiber, hjälper den till att stärka din hälsa och ger dig en energikick som varar hela dagen. En smoothiebowl som både är god och hälsosam – kan det bli bättre än så?

Frukost- och mellis tips

Behöver du ett mellis tips eller en snabb och näringsrik frukost på morgonen? Denna smoothiebowl är det perfekta alternativet! Den ger dig en härlig paus och fyller på din kropp med viktiga näringsämnen för att hålla dig alert och fokuserad resten av dagen. Oavsett om du behöver en kickstart på morgonen eller en uppfriskande påfyllning under dagen, är denna hälsosamma smoothiebowl med en härlig blandning av saftig mango, uppfriskande ananas och krämig banan det perfekta valet.

Lyxa till det med tropisk smoothie bowl

Ge dig själv lyxen att njuta av vårt goda recept på tropisk smoothie bowl med färska tropiska frukter och näringsrika ingredienser. Det är som att ta en slurk av sommar i varje tugga! Det bästa av allt är att du också kan anpassa den precis som du vill med olika toppings. Välj mellan knapriga nötter, söta bär, kokosflingor eller vad som än faller dig i smaken för att skapa din alldeles egna smakupplevelse. Oavsett om det är till frukost, som ett mellanmål eller som en efterrätt, så är vår tropiska smoothie bowl den perfekta lyxen för alla tillfällen.

Verum innehåller antioxidanter

Verum innehåller inte bara unika bakterier och låg sockerhalt utan är också rikt på antioxidanter och andra näringsämnen. Det är inte alltid lätt att veta på vilket sätt vitaminer och mineraler gynnar kroppen, därför beskriver vi några av dem lite extra här.

Verum är en naturlig källa till kalcium

Kalcium är den viktigaste byggstenen i skelettet och tänderna och behövs för deras normala funktion. Du kan hitta kalcium i en mängd olika livsmedel som fil och yoghurt samt nötter och bladgrönsaker.

Verum är en naturlig källa till
vitamin C

C-vitamin är något vi behöver få i oss dagligen eftersom det inte lagras i kroppen och absorberas effektivt från alla livsmedel. Det stödjer immunsystemet, skyddar celler mot oxidativ stress, fungerar som en antioxidant och främjar bildandet av kollagenproteiner i kroppen.

Verum är en naturlig källa till
vitamin D

Vitamin D är en fettlöslig vitamin som har olika funktioner i kroppen. Det behövs för att bygga ett starkt skelett, bibehålla immunförsvarets normala funktion samt normala benstomme.