Sortimentet

Många smaker och steget före

Drygt 20 år har gått sedan någon öppnade och njöt av den första förpackningen med Verum Hälsofil. I dag är Verum en ledande produkt, som både smakar och gör gott. Och två årtionden av utveckling har gjort att Verumfamiljen utökats rejält.

En bra start på dagen kan vara att äta en deciliter Verum Hälsoyoghurt eller Verum Drickyoghurt, då får man i sig hela en miljard goda bakterier. Verum Hälsofil innehåller minst 10 miljarder goda bakterier per deciliter. Det här gäller fram till bäst-före-dag, oavsett om förpackningen öppnats eller inte. Verumprodukterna har en annan god gemensam nämnare: alla sorter är naturligt rika på kalcium, vitaminer och mineraler.

Verum har utvecklats tillsammans med forskare vid Umeå universitet och tillverkas av Norrmejerier i Umeå, på mjölk från Norrbotten och Västerbotten.

Verum Hälsofil

Verum Hälsofil är mildare än vanlig filmjölk och innehåller alltså minst 10 miljarder goda bakterier per deciliter, vilket t.ex. är 100 gånger fler än i A-fil. Det finns en Verum Hälsofil för alla smaker och med olika fetthalter. Verum Hälsofil 0,5% fetthalt finns både som naturell och i flera olika smaker, alla nyckelhålsmärkta. Verum Hälsofil med en högre fetthalt är krämigare och fylligare i smaken och finns både som smaksatt och naturell.

Verum Hälsoyoghurt

Verum Hälsoyoghurt finns i åtta smaker som alla är laktosfria, vilket innebär att även laktoskänsliga magar kan njuta av dessa produkter från Verum. Efter bara några skedar har du fått i dig miljarder goda bakterier. Verum Hälsoyoghurt laktosfri är mager (0,5%) och sockersnål (5%). Den är dessutom nyckelhålsmärkt.

Verum Drickyoghurt

Även Verum Drickyoghurt, laktosfri, innehåller som nämnts minst en miljard goda bakterier per deciliter. Den finns i flera goda smaker. Verum Drickyoghurt är en dryck i farten. Tack vare sin nätta storlek och praktiska skruvkork är den perfekt att ta med sig. Så nu har du ingen anledning att hoppa över frukost eller mellanmål bara för att du har bråttom. Att må bra är lättare än du tror.