VINN EN ÅRSFÖRBRUKNING AV VERUM HÄLSOYOGHURT KVARG

Just nu genomför vi en tävling tillsammans med Vårruset, där du har chansen att vinna en årsförbrukning av Verum Hälsoyoghurt kvarg!

Vi är överens om att livet ska handla mer om möjligheter än förbud. Mer om hur du mår än vad du måste göra. Det ska liksom smaka bra att göra aktiva val i vardagen, tycker vi.

Så här gör du:

Leta upp posten ”Vinn årsförbrukning av Verum Hälsoyoghurt kvarg” på Vårrusets Facebook-sida @varruset.se. Beskriv i kommentarsfältet till aktuell bild, känslan av att vara med och springa Vårruset. 10 priser finns i potten, och vinnarna meddelas löpande via direktmeddelande på Facebook. Genom att skriva en motivering i kommentarsfältet till bilden, deltar du i tävlingen och accepterar tävlingsreglerna.

Tävlingsregler:

Tävlingen pågår till och med den 5 juli 2017. För att få delta i tävlingen måste du ha fyllt 18 år. Tävlingsbidragen bedöms och vinnare väljs av en jury. Juryn består av representanter från Norrmejerier Ek. Förening. Juryns beslut kan inte överklagas. Vinsten är en årsförbrukning av Verum Hälsoyoghurt Kvarg (40 liter). Vinnarna meddelas löpande via direktmeddelande på Facebook. Vinsten kan inte bytas mot annan ekonomisk ersättning. Norrmejerier förbehåller sig rätten att utan ersättning nyttja publicerade texter och profilnamn, med huvudsakligt syfte att erkänna vinnare. Norrmejerier förbehåller sig också rätten att neka inträde i tävlingen om materialet kan upplevas som stötande, olämpligt eller inskränker på annans copyright eller

rättighet. Genom att delta i tävlingen försäkrar sig tävlanden om att text är egenproducerad och inte kopierad från annan plats. Norrmejerier anmäler material som enligt Facebooks regelverk inte är tillåtet.